Ουζμπεκιστάν

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ουζμπεκιστάν

Ακίνητο προς πώληση στο Ουζμπεκιστάν

Το Ουζμπεκιστάν είναι μια χώρα της Κεντρικής Ασίας, πρώην σοβιετική δημοκρατία. Είναι γνωστό για τα τζαμιά, τα μαυσωλεία και τα μέρη που συνδέονται με το Silk Road, την αρχαία εμπορική οδό που συνέδεε την Κίνα με τη Μεσόγειο Θάλασσα. Το Σάμαρκαντ, η πιο σημαντική πόλη κατά μήκος του δρόμου, στεγάζει το Registan: ένα σημαντικό παράδειγμα ισλαμικής αρχιτεκτονικής. Συνορεύει στα βόρεια και δυτικά με το Καζακστάν, στα ανατολικά με το Κιργιστάν και το Τατζικιστάν, στα νότια με το Αφγανιστάν και το Τουρκμενιστάν. Μαζί με το Λιχτενστάιν, είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει διπλά κλειδωθεί στη θάλασσα, δηλαδή δεν έχει διέξοδο στη θάλασσα και συνορεύει με όλα τα κράτη. Το Toshkent είναι η πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ακίνητα προς πώληση στο Ουζμπεκιστάν, η πρωτεύουσα του Ουζμπεκιστάν επενδύει σε ένα από τα μεγαλύτερα έργα ανάπτυξης ακινήτων και αστικής ανάπλασης στον κόσμο. Το Tashkent City International Business Center, που εγκρίθηκε από την κυβέρνηση του Ουζμπεκιστάν τον Ιούλιο του 2017. Καλύπτει έκταση 80 εκταρίων στο κέντρο της μεγαλύτερης πόλης του Ουζμπεκιστάν. Το μεγάλο αστικό έργο προκάλεσε το ενδιαφέρον διεθνών εταιρειών και επενδυτών ακινήτων και μπορεί επίσης να αποτελέσει σημαντική κινητήρια δύναμη για τον τουρισμό. Το γενικό σχέδιο της πόλης της Τασκένδης περιλαμβάνει την κατασκευή σύγχρονων κτιρίων για γραφεία, ξενοδοχεία, κατοικημένες περιοχές, αίθουσες συνεδριάσεων, υπεραγορές, εμπορικά κέντρα και πεζόδρομους.

Η αγορά ακινήτων στο Ουζμπεκιστάν έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό στάσιμη κατά την τελευταία δεκαετία, επηρεασμένη από την επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης και το επιχειρηματικό κλίμα στη χώρα. Πρέπει να σημειωθεί ότι η κατάσταση αλλάζει γρήγορα αυτή τη στιγμή και με την απελευθέρωση ολόκληρης της οικονομίας, η αγορά ακινήτων αναμένεται να ξεκινήσει να αναγεννηθεί στο εγγύς μέλλον.

Οι ξένοι επενδυτές αντιμετώπισαν δυσκολίες να αγοράσουν ακίνητα προς πώληση στο Ουζμπεκιστάν επειδή είναι δύσκολο να λάβουν εξουσιοδότηση για τη μετατροπή του Ουζμπεκιστάν σε δολάρια ΗΠΑ στα ποσά που απαιτούνται για τον επαναπατρισμό. Στο Ουζμπεκιστάν δεν υπήρχε εναλλακτική νομική αγορά για επενδυτές που επιθυμούν να μεταφέρουν χρήματα στο εξωτερικό. Αυτό επιδεινώθηκε ιδιαίτερα από τη συνολική έλλειψη ξένων επενδυτών στην αγορά.

Η έλλειψη ξένων επενδύσεων σήμαινε ότι οι τάσεις της αγοράς καθορίζονταν από τοπικούς και εποχιακούς παράγοντες. Οι μικροί τοπικοί επενδυτές παραμένουν οι μόνοι παίκτες που απομένουν στην αγορά που επιδιώκουν να αποθηκεύουν αξία σε ακίνητα και όχι σε ένα επικίνδυνο και αναποτελεσματικό τραπεζικό σύστημα.

Η προσδοκία είναι ότι οι συνεχιζόμενες οικονομικές μεταρρυθμίσεις, το βελτιωμένο οικονομικό κλίμα και η ελευθέρωση των συναλλαγματικών ισοτιμιών θα διασφαλίσουν ότι η αγορά ακινήτων θα είναι μεταξύ των πρώτων κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων που θα ανακτηθούν. Η αγορά χαρακτηρίζεται από ανεπαρκή ιστορική προσφορά επαρκών κατοικιών και εμπορικών ακινήτων προς πώληση στο Ουζμπεκιστάν. Μετά από μια σημαντική διόρθωση των τιμών, η αγορά ακινήτων έχει σταθερές βασικές αρχές για ανάπτυξη και ελκυστικές αποτιμήσεις. Οι αλλοδαποί και οι πολίτες άλλων περιοχών της χώρας που αγοράζουν ακίνητα προς πώληση στην Τασκένδη μπορούν να λάβουν άδεια διαμονής μετά την αγορά ακινήτου προς πώληση αξίας τουλάχιστον 100.000 $. Αυτό κατέστη δυνατό μετά τις πρόσφατες νομοθετικές αλλαγές.

  •  
    Μετακίνηση στο Ουζμπεκιστάν. Αποδημιώνετε και ζείτε στο Ουζμπεκιστάν.

      Βρίσκεται στην Κεντρική Ασία, χωρίς πρόσβαση στη θάλασσα, ο πρωταγωνιστής της ημέρας είναι ένα πραγματικά μοναδικό έθνος, το οποίο σίγουρα θα σας εκπλήξει. Μιλάμε για το Ουζμπεκιστάν. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, σήμερα, οι πιο επιθυμητοί προορισμοί είναι άλλοι, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσο ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ σύγχρονο αυτόματο υδροπονικό θερμοκήπιο ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ: 1.000.000.- USD Τοποθεσία εγκατάστασης: Ουζμπεκιστάν – Jizzah City Σύνολο γης : ...
Cod. 2118

Πώληση Τριάρι, Ουζμπεκιστάν, Taškent, Taškent, center

35,000.00EUR
Πώληση
Τριάρι

80 m²
Όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο, με 6 δωμάτια, κλιματισμό, πανοραμικό μπαλκόνι, νοτιοδυτική θέση, κελάρι. Για μερική αναδιοργάνωση.
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB